Alla inlägg under juli 2009

Av nonstop - 30 juli 2009 17:34

Jag har fastnat för den här låten :)




Av nonstop - 28 juli 2009 18:54

Mamma


När jag kommer på mig själv gå på samma sätt som mamma i fårskinnstofflorna gör det ont i mig att hon är borta.

När jag känner lukten av korvstoganoff med mycket oregano drömmer jag om att få smaka mammas en enda gång till.

När jag hör min moster skratta tänker jag på mamma och ler.

När jag äter min mat i vardagsrummet med ett grytunderlägg under tallriken önskar jag hon kunde sitta bredvid mig.


När jag har något på hjärtat som jag inte vill berätta för någon annan önskar jag det fanns ett telefonnummer till himlen.


Jag saknar dig!


 



Av nonstop - 25 juli 2009 21:39

Färdig


Nu sitter jag i soffan, ser en film och sippar lite vin. Skulle egentligen iväg och grilla med ett gäng, men det blev inställt pga. sjukdom. Då fick jag istället för mig att ta tag i det sista i lägenheten. Jag är så klar jag kan bli nu, förutom två hyllor som ska upp och gardiner som ska sys. Känns bra!



Ett par dagars jobb och sen har jag semester i två veckor. Ska bli skönt! Börjar med att fira födelsedagen i Göteborg hos Em. Otippat men roligt! 


Man vill hinna så mycket på sommaren. Det är då Allt ska hända. Jag har knappt hunnit någonting tycker jag! Jag hade velat åka till Härnösand och hälsa på, vara i Ludvika mycket mer, göra utflykter, träffa folk man inte träffar så ofta och åka på någon resa. Undra om jag hinner med något av detta under v. 32 o 33? Ska försöka iaf!



 Trevlig kväll!

 




Av nonstop - 23 juli 2009 21:28

Från noll till tio


Boxen har anlänt och installerats. Nu sitter jag och tittar på CSI och känner mig nöjd.


Jag hade sett fram emot en sovmorgon på min lediga dag. Men eftersom Ola sa Ja när jag frågade om jag fick låna bilen så blev det ikea istället. Var ju där förra veckan, men tydligen glömde jag handla hälften. 

Nu börjar det bli ordning och reda i lägenheten. Känns bra att snart kunna bjuda hem folk och visa hur det egentligen ska se ut. :)

Från att inte ha några blommor alls, eftersom jag kastade dom slokade som jag hade innan flytten, så har jag nu 10 st. Nu hoppas jag att jag kan hålla dom vid liv!


Nu väntar 8 dagars jobb, sen är det semester igen. Längtar!

 

Bye


 


Av nonstop - 23 juli 2009 09:23


Lånat från Heja Abbe som har blivit tipsad av Silverfisken.


Så upsluppet och trevligt skulle jag vilja ha det, om jag någon gång gifter mig. :)

Av nonstop - 22 juli 2009 20:03

Medelpass


Fy vad konditionen försvinner snabbt. Lite semester och sen är den veck!

Tydligen inte bara jag som kände att det skulle vara en bra idé att gå på medelpasset ikväll. Halva Örebro var där!


Jag ska hämta ett paket på posten imorgon, yeay! Jag har tagit mig i kragen och beställt boxer (+ ny box).1,2 o 4:an är helt ok, men nu är jag trött på Norska "Mitt i naturen" light, hjärtskärande dokumentärer och Simpson på 6an. Saknar kanal 5s "Vänner" och 3ans tjejfilmer. Blir nog bra när jag väl förstår mig på hur den funkar.



Anmälan till Lindy Hop i höst - check!



Av nonstop - 19 juli 2009 21:56

Beginners Weekend


Jag har dansat Lindy Hop hela helgen! Så jäkla roligt!

Jag, Karin och Angelica hyrde en bil och var framme i Herräng vid 18.30 i fredags. Första lektionen var redan kl. 19. Eftersom jag varit på prova-på-kväll så kände jag igen stegen. One, two, three and four, five, six, seven and eight.

På kvällen, i Folkets Hus, var det temafest: Superheroes. Många  var roligt utspökade. Jag hade min "batman" mask från Buttricks, svart klänning, tights och min svarta duk som cape :) hehe.


Varje lektion var 1,20h och lördagen startade med dubbellektion. När vi sen hade lite ledigt gick vi ner till beachen. Karin och Angelica hoppade i, men som den badkruka jag är blev jag kvar på land.

Vi han med två lektioner till innan det var dags för kvällens möte och socialdans. Vid det här laget hade man fått upp självförtroendet och kände sig hyfsat duktig vilket gjorde att man vågade dansa mycket mer än på fredagskvällen.

Det är superkul när man dansar med någon som är grym och som är duktig på att föra.. Då kan man hänga med på turer som man ännu inte har lärt sig. Jag vill kunna allt nu!

Vi har gått igenom grundstegen "Back rock, tripplestep, five, six, tripplestep" (dvs 8count), Promenot, Friendly figure, Promenad, Swing-out, 6count - Under the arch, change places, Charlston mm.

Det var dans både nere på Dansbanan och på övervåningen i FH. I Bar Bedlam var det karaoke och ute i ett tält kunde man få lektion i Backstreet Boys dans mm.

Karin och Angelica kände sig nöjda vid 1-snåret men jag ville dansa mer så jag stannade kvar. Vid 3 kände jag att jag ville hugga av mina fötter pga av att dom värkte så, så då bestämde jag mig att det fick räcka.


På söndagen hade vi 2 lektioner, sen var klockan plötsligt 15.20 och helgen var över. Det har varit så himla roligt så vi alla tre funderar på att åka en hel vecka nästa sommar.


Jag har aldrig haft så ont i fötterna som denna helg, men det var det helt klart värt! :)


Jag ska anmäla mig till Lindy Hop kursen här i Örebro. Jag vill bli grym! :)

Skulle vara bra att ha någon förare att öva tillsammans med, men jag har inte hittat någon. Vet du någon? Kommentera här i bloggen ;) hehe.


Tripplestep på er!





Av nonstop - 15 juli 2009 16:50

Bildtelefoni


Nu var man tillbaka på jobbet igen. Känns lite ovant, jag har ju inte använt teckenspråk på 2 veckor. Men det bara funkar när man väl är där, och det är ju en väldans tur!


Igår var jag med Karin och tittade på ett hus, sen följde hon med mig och kollade på lägenheten åt Emmelie och Josse. Dom ska flytta hit! Det är så himla roligt! :) Vi har redan bestämt att det blir en lyxfika uppe i Svampen :)


Idag har det varit ganska soligt. Jag hade en stund ledigt på förmiddagen. Då tog jag mig en långsamt härlig cykeltur upp på stan och tittade lite. Hittade en superskön, lagom lång svart kjol på H&M. Köpte den och en likadan röd, hihi. Dom får nog åka med i helgen!


Ikväll blir det ett medelpass på Friskis och sen en sväng hem till Emma.


Ha det!


Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards