Alla inlägg den 24 februari 2009

Av nonstop - 24 februari 2009 21:11

Långledig


Jag tittar på ett program på 5:an som handlar om folk som inte sexuellt tänder på andra människor, varken kvinnor eller män, utan som är sexuellt besatta av bilar (flygplan, helikoptrar och lastbilar är också populärt). Volkswagen-bubblor ligger på topp vad det gäller bil-flickvänner. Just nu hånglar den närmare 60åriga mannen med motorhuven och smeker framlyktorna.. jag kommer på mig själv sitta och stirrar med hakan nere vid naveln.

Hur många Meckofiler (eller vad dom sa att det hette) finns det? 12 st.

Ibland kan man ju känna sig lite annorlunda, men idag känner jag mig väldigt normal.


I fredags flög jag upp till Umeå för en långweekend hos Josse. Mycket trevligt att träffa henne, Tina och Camilla igen!

Dans i Ersboda till Expanders på fredagen direkt när jag kom upp. Att det kan vara så kul att dansa foxtrot och bugg med främlingar.. :)

På lördagen shoppade vi lite och fikade på stan, på kvällen åt vi middag hos Josse och var sen på förfest hos Cami. Kvällen slutade på Cover Club/Schlagerbaren. Dans och snack och tokiga bilder :)

Så sköönt att vara långledig och inte behöva åka hem på söndagen.Vi kunde softa med en film på söndagskvällen och ta en sväng på stan på måndagen innan jag skulle åka.

Kom hem i eftermiddags efter en natt i Stockholm. Jag och Åsa har varit och tränat nu ikväll så nu känns det som man är tillbaka i verkligheten. Jobb, jobb och åter jobb är det som gäller nu 8 dagar framöver. Wish me luck!

 

Trevlig kväll!


 

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards