Alla inlägg under april 2007

Av nonstop - 8 april 2007 21:34

Hjärta? Tribal? Stjärna?Snackade tattueringar med Em här om dagen och började därför kolla runt på intenet. Hittade en sida som har grymt många och grymt snygga tattueringar. Jag vet inte om jag vågar tattuera mig.. är lite rädd att jag ska ångra mig eller tröttna på motivet.. men jag är lite sugen :)Nyfiken? Kolla www.tattofinder.com.

Av nonstop - 8 april 2007 11:49

HeldagOj oj oj vilken dag det var igår. Gick upp redan tjugo över åtta för att Jenny ville vara i stan när affärerna öppnade vid 10. *gäsp*Jag, som inte skulle handla, hade 4 kassar med mig hem. För vilka pengar har jag handlat?? Det blev i alla fall ett par linnebyxor, ett par jeans och två toppar. Kollade efter jackan på Carlings men den fanns inte i min storlek någonstan... men det var nog lika bra. Då slipper jag fundera på om jag ska köpa den. *pust*När vi kom hem vid halv sex var det bara att börja med maten och göra sig i ordning. Martina och Jessica kom vid halv sju. Vi åt och hade trevligt.. sen åkte vi in till stan. Väl inne på Golden Hits (Robin och Daniel kom också dit efter en stund) blev Jenny lite besviken på den höga genomsnittsåldern *skratt*, men vi fastnade på schlager-dansgolvet och skakade rumpa fram till tjugo i tre. Jag hatar att åka nattbuss! Fy fan!!! Det tar typ hundra år att komma hem.. Tacka vet jag Härnösand, där går man hem från krogen, så det tar (förhoppningsvis) typ en kvart.Jag kom hem vid kvart i fyra inatt.. Tur att man lyckades hålla sig vaken på bussen. Hade varit jobbigt att åka för långt.. Vaknade vid tio idag. Pappa och Agneta höll på att stöka i köket. *suck* Mår sådär.. på gränsen till bakis. Men men, det är ju självförvållat :) Det är det värt för vi hade jättekul igår! Ha en bra dag. Nu ska jag och pappa ut och åka lite. Kolla Inger och Lasses båt och sen till graven.Kanske hörs senare. Bye!

Av nonstop - 6 april 2007 21:13

Resa

Efter en lugn och mysig förmiddag åkte jag från Härnösand 15.10 Somnade faktiskt på tåget och skämde ut mig genom att sitta och nicka, sådär som man gör när man inte har något att luta huvudet mot.. men men, det var skönt i alla fall! :)
Pappa hämtade mig vilket också var otroligt skönt. Tack tack!

Imorgon ska jag och Jenny först till stan och kolla, sen ska vi (tjejgänget) äta middag hos henne och även gå ut på krogen. Ska bli treeevligt! Minns inte när vi gjorde det sist här i Stockholm. Aaaaslänge sen! Hoppas det blir en bra kväll!

Igår hade Anso födelsedagsfest. När jag, Jim, Jan och Alicia kom dit vid kvart över nio var det redan packat med folk. Jättetrevlig kväll! Jag hade inte tänkt dricka, men tog till sist med mig det jag hade hemma ändå.
Sandra och Elin hade förberett "20 (sex)frågor" som Anso skulle svara på.. och ville hon inte svara var hon tvungen att ta en tequila *ler*. Det blev ett par sånna innan dom var klara med frågorna och utmaningarna.
De frågade bla. Hur många har du haft sex med? Vilken är din favoritställning? Hur gammal var du första gången? Tittar du på porrfilm? osv.
En av utmaningarna var Välj en kille här inne och visa din favoritställning.
Jättetrevlig kväll! Grattis i förskott (igen)!!
Bilder

Måste också gratta Jenny aka. Pricken som fyller idag. Grattis tjejen!!

Ha det!

Av nonstop - 5 april 2007 11:50

LovNu är det lov! Har inte längtat så mycket som jag brukar göra, men det känns väldigt skönt. Ska hem till Stockholm imorgon och det känns roligt att ha så mycket inplanerat. Jenny fyller imorgon så på lördag ska vi äta middag hos henne och ha förfest och sen gå ut på krogen. Jättelängesen vi gjorde det. Ska bli kul!Har flera 'dejter' i veckan med folk man inte träffat på länge.. Hoppas man hinner med allt man vill. Loven brukar gå väldigt fort.Igår på buggen spelade hon en låt som jag inte har hört på länge.. Save my soul med Magnus Bäcklund. Asbra! Nu har jag den på repeat :)Det var förövrigt lika kul på dansen som det brukar. Kändes lite tomt utan Tina bara :(Jag har föresten drömt tre nätter i rad att jag försökt rädda folk.. I förrgår var det Lotten och då misslyckades jag. Vaknade med ett ryck.. skitläskigt! Var ngt med ett badkar och ett konstigt verktyg.. Har förträngt det mesta. Igår natt minns jag nästan ingenting av nu, men jag vet att jag skulle rädda ngn som var på väg att hoppa. Inatt drömde jag att jag och min kusin var i öknen och att det var en kille som var ute efter henne. Henne lyckades jag i alla fall rädda.. det var skönt! Men jag hoppas verkligen att mardrömmarna är över nu.. vill hellre drömma om roliga saker. Kom igen!Hörs snart igen!Kram kram

Av nonstop - 1 april 2007 19:33

ShoppingI fredags var det fest. Vi hade inte tänkt att festa, men så blev det. Förfest hos Sanna (bilder) och sen ut på Nybron och dansa. Roligt men jag var supertrött på slutet och ville bara hem.Lördagen spenderade jag, Josse och Tina i Sundsvall. Kollade i affärer, shoppade massor och sen åt vi kinabuffé. :) Kul!Jag inhandlade två långärmade tröjor på rea *ler*, en slipp-over och en sommar tisha på Gina. Hittade också en jacka som jag väldigt gärna vill ha, men priset kostade i 1000kr vilket jag känner att jag inte har råd med. Men jag har stora funderingar på att kolla om den finns i Sthlm nästa helg när jag kommer dit och i så fall köpa den i alla fall. Skitfin är den!Köpte nästan ett par finskor också.. suckIdag, söndag, har jag gjort massa vettigt. Nästan hela svenskaläxan, träffat och pratat med Irene som var här och hämtade grejjer, gått promenad med Josse och handlat lite.Jag och Jim har nyss ätit och nu tror jag inte jag orkar göra fler vettiga saker idag. Blir nog soffan och en bra film skulle jag tro. Om inte annat såg jag att Hur man blir av med en kille på 10 dagar går kl. 21. :)Ha en fortsatt trevlig kväll!Är det föresten någon som har blivit lurad idag? Det har jag.. :(

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards