Alla inlägg under mars 2007

Av nonstop - 9 mars 2007 10:55

Mitt svarNär jag loggade in nu så visade det sig att jag fått en ny kommentar till inlägget jag skrev om TecknoCats: Du tecknar inte va? Du verkar inte ha koll på vad du pratar om riktigt. Själv är jag blivande tolk och jag tycker att det är grymt att tecknocats finns. Fråga alla döva som sett dem vad de tycker... Jag vet redan. Men jag antar att du inte känner några döva. :) Heliga HannahTill dig Hannah: Lite svårt att svara när du är så Hemlig och inte länkar till något eller så..Men jag får väl svara här då.. Jag kan teckenspråk. Har pluggat i lite mer än 3 år nu och är också blivande tolk. Har haft döv pojkvän i över ett halvår och umgås mycket med mina döva kompisar.Jag tycker också det är bra att det finns människor som vill teckna sånger, men jag tyckte att just TecknoCats inte var dom bästa jag sett.. Sorry!Ingela Hanson och Tommy Fransson som sjöng på teckenspråk på Teckenspråkets dag tycker jag däremot är grymma.Jag kollade igen på deras hemsida (www.tecknocats.com) och tycker fortfarande att deras "Du är så Yea Yea Wow Wow" inte är nå bra.. Men däremot tycker jag "HardRock Halleluja" var ok, men det ser inte ut att vara samma tjejer, eller?

Av nonstop - 8 mars 2007 20:51

Varm chokladVar och fikade med tjejerna i centrum. Nytt café. Ganska mysigt, men borden och stolarna var liksom utanför, så det kändes som man satt mitt i centrum.. för folk gick förbi hela tiden.. det var lite störande.Nu kom jag precis hem från Annah, var där och snackade lite skit. Hon tycker vi ska festa och gå på 'Ollan' nästa gång jag kommer hem. Vi får väl se hur det blir med det.. *ler*Snart är det CSI Miami. Bye!

Av nonstop - 8 mars 2007 14:49

MelodifestivallåtHörde precis Andreas Johnsons låt A little bit of love på radion. Kom att tänka på mig och Jim när jag hörde refrängen..Yeah, we break up a little bit Make up a little bit Shape up a little bit Try some harder And that's just a part of it It's all for a little bit of loveStämmer på nå vis..

Av nonstop - 7 mars 2007 23:57

Duktig!Trodde nästan inte jag skulle komma in till stan alls idag.. fastnade nämligen vid datorn. Jag var hemma så länge så jag till och med åt lunch. Åkte vid två och gick på söder och tittade till Martina slutade. Då åkte vi hem till henne och gjorde god mat!Var in och hälsade på Christian också. Länge sen! Roligt att snacka en stund. :) Jag köpte inget i stan! Duktigt! *klappar på huvudet*Jo.. nu ljög jag.. *skäms* Jag köpte Björn Axen silikondroppar till håret. Har letar efter det i flera veckor - så det räknas inte ändå! *lipar*Jag tycker i alla fall att det var bra gjort.. för jag stog inne på HM med två linnen och ett skärp i handen.. men sen bestämde jag mig för att jag inte skulle handla.. Det är lite som terapi! :)Nu ska jag snart sova!God natt

Av nonstop - 7 mars 2007 11:18

Den stora stadenHelt sjukt hur goda cocosbollarna är som Robins mamma gör! Dom brukar vara stora som tennisbollar men till fikat igår hade hon gjort dom i lagom storlek. Annars brukar jag vara tvungen att dela med någon *pinsamt* men igår at jag hela själv. :)God tårta fick vi också!Idag ska jag till stan och titta lite.. Kanske dum egentligen eftersom jag ändå inte får handla, men det är ju tradition! Kan ju inte vara hemnma ett lov utan att gå på stan.. eller?Ska förhoppningsvis träffa Martina S i em när hon slutar.. om hon orkar. Skulle tydligen både öppna och stänga idag. Tufft!Varför spelar dom inte Nanne och Sonja på radion?? Man får bara höra Måns Selmerlöv Cara cara mia och Magnus Uggla För kung och fosterland tycker jag.. Tråkigt!Ha en bra dag!

Av nonstop - 5 mars 2007 22:09

BurkaIdag har jag handlat igen.. fast jag inte får! Tog en promenad och hamnade i centrum. Gick in på HM eftersom jag fått en check på 50kr - den får jag ju handla upp :)Hittade naturligtvis flera plagg vilket självklart kostar mer än 50kr. Jag nöjde mig med ett linne och en tröja från reastället. Men nu måste jag skärpa mig! Har inte läst nått i boken idag.. Fy!Tänkte nästan säga att jag ska göra det innan jag somnar.. men om jag känner mig själv så blir det inte så. Så jag lovar ingenting :)Jag drömde som tur var ingenting om nå kannibaler inatt.. det var ju bra! *puh*Hörde att Gert Fylking hade 'hissat' Burkan och sagt några mindre väl valda ord.. Jag kan dock hålla med om att vi tjejer ibland säger Så här kan jag inte se ut! eller Jag har ingenting att ta på mig... Då skulle du ju vara perfa med en burka, eller?Jag har massor av kläder.. så mycket att mina tre garderober inte räcker till, men ändå gnäller man ibland att man inte har nått att ta på sig.. Konstigt!Imorgon är det födelsedagsfika hos Martina.. trevligt trevligt!Ska också ta och höra av mig till några vänner får se om dom har tid att träffa mig innan jag åker på fredag igen. God natt!

Av nonstop - 4 mars 2007 20:58

Den svenske kannibalen - en sann historiaInatt när jag surfade runt och läste lite bloggar kom jag under fund med att väldigt många har fyllt i olika typer av listor där de erkänner saker om sig själva. Funderade på om jag också skulle ta och göra det. Men jag tycker ingen av listorna jag läste var speciellt intressanta, så det blir nog ingen för min del.. om jag inte skriver en egen. NääeeVad har man gjort idag då?Jo, varit på shoppingtur och gjort av med pengar som jag egentligen ska ha till annat. Men det var roligt! Köpte nästan bara bra-att-ha saker. Kanske en onödig sak. En anti-frizzkräm från swartzkof (eller hur det stavas) som jag tror inte funkar alls. Ska prova imorgon igen får se.Köpte en bok på rean: Den svenske kannibalen - en sann historia. Har redan läst halva. Kanske för att internet var nere i typ 2 timmar och jag inte hade så mycket annat att göra. Äcklig men intressant bok. Vi har ju fått i uppgift att läsa en bok som ska redovisas för klassen vecka tolv. Och det får inte vara i den genren som man brukar läsa.. så när jag såg den här boken idag så tänkte jag "Jag brukar inte läsa om kannibaler.. den får det bli". 29kr. Köpte också fotostickers, ni vet sånna man sätter i hörnen på baksidan av foton för att klistra in dem i fotoalbum, för 19kr. Jag köpte fotohörn och var jätteglad att jag kunde börja sätta in bilderna i mitt billiga men snygga svarta album somjag köpt. Jag kom till tredje sidan när jag insåg att det inte räcker med fotohörn utan att jag måste införskaffa fotostickers om jag ska kunna ha tre bilder på varje sida. (För hur många album blir det om man bara har två bilder på varje sida!?) Så nu när jag kommer hem nästa helg kan jag fortsätta sätta in mina bilder. Yeay! :)Hoppas jag hinner klart till Malin m fam. kommer upp den16:e. Ska bli kul! Hoppas Carro kommer upp så småning om också.Ha en fortsatt trevlig kväll!

Av nonstop - 4 mars 2007 00:31

Hata skräckfilm!Kom nyss hem. Först såg vi Melodifestivalen där jag gissade fel i alla omröstningar utom en. Fan vad Sonja Aldéns låt är bra! För att du finns För att du kan Du leder vågorna mot land Du river murarna mot världen För att du ser För att du förstår Nu lyser himlen där jag går Du tar min hand och visar vägen Sen såg vi en film.. The 4th floor. Usch! Det ångrar jag, för sen skulle jag gå hem. Hade jag vetat att det var en typ skräckfilm hade jag nog tackat nej och gått hem, men nu orkade jag knappt titta på fodralet. Sjuk film! Har man tråkigt eller känner sig nere/ledsen/rädd (tex. efter att ha sett en äcklig film) kan man kolla in den här sötisen! :)

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards