Alla inlägg under juli 2006

Av nonstop - 4 juli 2006 00:31

irritationIdag har jag jobbat igen.. inte alls lika mycket folk idag, vilket gjorde att tiden gick väldigt långsamt. Stod och löste korsord och funderade på framtiden ganska mycket..Såg att Martin och Broberg gick förbi så jag vinkade in dem. Det var inte igår! Kul att se dem igen.. snackade lite skit innan de gick vidare hemåt.Sedan jag kom hem vid 18.30 har jag konstant, fram till nu, hållt på med bilder till bröllopspresenten.. nu ger jag upp! Har funderat och mixtrat hela kvällen.. Vill göra egna kollage, men jag har inget bra program.. Efter många försök i Paint utan vidare nöjda resultat kom jag på att jag kan använda teckningsprogrammet som följde med OpenOffice-paketet. Gjorde i ordning ett fint kollage och skulle spara.. tror du det går att sprara i .jpg eller nått annat vettigt format?? Nej! .swx, eller vad det hette, var det som fanns.. det är ju Ingen som kommer kunna öppna den bilden om det ska vara på det viset.. *suck*Kom då på att jag kan maila bilden till mig själv, i det skumma formatet, och sedan öppna den på min bärbara dator och ändra till .jpg i Photoshop (som förhoppningsvis kan öppna Alla slags filer).. men när jag precis tryckt på Skicka-knappen kom jag på att jag inte kan komma ut på internet från min bärbara dator.. *dubbelsuck* Nu ger jag upp!Får fortsätta klura på det här imorgon.. känner att ögonlocken faller ner titt som tätt.. måste nog sova lite.God natt!

Av nonstop - 3 juli 2006 21:55

forts. 3 juliDet blev en prommenad med Jenny.. Trevligt! Var ute och gick säkert en timme. Varmt och skönt!Nu har jag fixat in helgens bilder i datorn.. Har lagt in bilder från helgen (30/6-2/7) i respektive inlägg.Nu måste jag kolla igenom alla bilder jag fått på Julia och Jonas.. ska ju fixa en extra bröllopspresent till dom *hemligt* Tihi!Hörs imorgon!Ps. Fick sms från Jim för en stund sen.. Han har inte rökt på en vecka nu! DUKTIG! Keep up the good work!

Av nonstop - 3 juli 2006 18:29

Dag 1: 12-18Idag har jag jobbat.. gu' va jag känner mig nyttig! :)Gick bra faktistk.. trodde jag hade glömt hur man gör, men minnena kom tillbaka när man väl stod där. Fick stå i kassan hela dagen. Känns bra! Där gör jag nog bäst jobb.. tycker inte om att vara på konfektion.. Hoppas det blir kassatjänst imorgon också!Solen skiner! Hett som i hel**te är det ute. Varför sitter jag inne??Kanske hörs senareBye!

Av nonstop - 2 juli 2006 00:57

BikinibristNär vi hade ätit frukost och jag hade packat åkte jag och Malin ut till Pappa & A på campingen. 30 grader varmt och knapt någon fläkt.. svettigt!Malin, som är van badare, tog ju självklart med bikinin.. min låg hemma i Stockholm! *suck* Jag följde med och gick ut så långt kjolen tillät. Skönt att svalka sig lite iaf! Vattnet var precis lagom kallt.. typ 23 grader eller nått. :)Solade fram till fyra. Då skutsade jag in Malin till stan och passade samtidigt på att köpa med mat ut. Pizza till gamlingarna och kebab med ris till mig. Sen var det dags att åka hem. Packade ihop alla saker och husvagnen och kom iväg typ kvart i sex. Kvart över nio var vi framme.. bra jobbat!Kollade på vad som var kvar av 3:ans söndagsfilm och nu har jag surfat runt i nån timme.Dags att lägga sig.. ska faktiskt jobba imorgon för första gången den här sommaren. Längtar inte!Ska bli jättefint väder.. precis nu när jag ska jobba.. typiskt!God natt!Anden som travade runt våra fötter vid husvagnen

Av nonstop - 1 juli 2006 01:55

Norrbärke kyrka, Smedjebacken, SwedenVaknade av att Malin stod ovanför huvudet och sa "Så här länge får du inte sova.." med ett leende på läpparna. Klockan var då strax efter elva och det var dags att kliva upp.Medan Malin gjorde tårtbotten till Magnus födelsedagsmiddag så diskade jag efter gårdagens förfest. Sen var det dags att göra sig i ordning. Duscha, sminka och fixa hår. Vid kvart i två kom pappa & A hit med klänningen och skorna. Bytte om och sen åkte vi till Norrbärke kyrka.Superfin vigsel. Det var som på film "Tager du.. John, Bengt, Patrik Andersson.. denna Suzanna, Ulrika Barkgårdh.. till din äkta maka...."Vackert!Utanför kyrkan fick vi ta kort på dem och sen åkte de häst och vagn till Gammelgården där vi andra väntade.Kanonväder! Solen sken och himlen var alldeles klar. Det fläktade knapt.När vi gick in var förrätten serverad. Bordsplacering som sa att jag skulle sitta bredvid Ola (döv).. var det planerat kanske :)Varmrätten bestod av rostbiff och potatisgratäng med gräddsås. Supergott!Innan efterrätten var vi ut och lugtade oss och pratade lite skit. Sen var det dags för tårta och kaffe.Jag tog massvis med kort. Dels med mina kameror, men speciellt med en-gångskamerorna som var utställda på borden. Tror jag knäppte slut på minst 3-4 stycken :) Hoppas det blir bra bilder!När vi ätit färdigt och alla hade hållt sina tal var det dags för bröllopsvals en trappa upp. Där fanns bandet de hade hyrt in och ett stort dansgolv. Valsen var inga problem.. det största problemet var värmen.. men man ska inte klaga.Bandet spelade all slags musik, typ 50- & 60-tal, Gessle mm. Jag blev uppbjuden av Rolf och fick äntligen bugga. Superkul! (Blev inge sånt på Ludvikafesten igår eftersonm jag helst inte dansar med gubbar jag inte känner)Senare var det dags för Kareoketävlig. Klara och Josefin vann.. Pappa och Johnny fick 'Bäst in show'-pris för sin Kristina från Vilhelmina :) När det var avklarat var det dans och prat på gården igen.När bandet ville gå hem vid 1 gjorde vi också det. Jag körde ut pappa & A till husvagnen och åkte sen in till Malin & M i stan.Nu är det dags att sova.Jobbigt bara att de lever om så mycket utanför fönstret.. Självklart ska man ju plocka ner Ludvikafestens öl-tält mitt i natten.. *suck*Häst och vagn från kyrkan till GamelgårdenBröllopsvals och senare Kareoketävling

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Skapa flashcards