Alla inlägg under juli 2006

Av nonstop - 17 juli 2006 19:33

Kristoffer 22 årGrattis Kristoffer!Idag har det inte hänt mycket. Vi har mest tagit det lugnt. Jims syster Sofia kom hit och fikade. Hade med sig sina hundar Cookie och Lady.Var ute på en promenad på kvällskvisten.Somnade väldigt sent dock ;)*Sofias hund Cookie

Av nonstop - 16 juli 2006 19:30

BadkrukaNär jag vaknade första gången vid 11.30 sov Jim fortfarande.. När jag vaknade andra gången satt han upp i sängen och frågade om jag ville åka med och bada. Ja, det kan vi väl göra, svarade jag sömnigt. Okej.. Sofia och Kristian kommer nu så vi får skynda oss. Herre gud!5 min senare var vi på väg till Smitingen, ett havsbad med sandstrand. Låg där nån timme men tröttnade sedan eftersom det blåste (som alltid i Härnösand) för mycket. Åkte då till Stigsjö. Alla (Jim, Kristian, Jan, Ante, Lucas, Sofia och Camilla) badade utom jag.. Jag tyckte det räckte att ligga och sola i gräset. :)Åt med Maggan när vi kom hem. Såg film på kvällen.Killarna är på väg i..

Av nonstop - 15 juli 2006 19:24

Mitt andra besök på O'LearysSov länge.. skönt!På kvällen var det dags för fest igen. Förfest hos Sandra och Lukas på Murberget, som sedan fortsatte hos Sanna och Kristoffer. Vi tolv gick vi till O'Learys. Lite folk.. så jag, Jim och Camilla gick och kollade läget på Skeppet. Där var det mycket folk. Efter mycket om och men så gick vi tillbaka till O'Learys där jag sedan dansade med Sanna till Boten Anna :)När de stängde gick vi till Big Boy och åt hamburgare. Sen var det dags att gå den allt för jobbiga vägen hem.Camilla, Sanna, Sandra och jag

Av nonstop - 14 juli 2006 18:54

LägenhetsvisningNär vi hade vaknat och ätit frukost gick vi ner till stan. Eftersom jag glömde min jacka hemma ville jag köpa en ny. Hittade till slut en på Åhléns. Träffade två av Jims systrar också: Linda som jobbade på HM och Sofia som var på stan med en kompis. Snackade lite med Sanna och Camilla innan det var dags att gå upp till Murberget och kolla på Irenes lägenhet. Supermysig! Det enda negativa är att den är på markplan. Men man vänjer sig väl. Sandra visade runt eftersom Irene inte var hemma. Jag bestämde mig direkt för att jag ville ha den. Skickade och meddelade Irene, så vi ska höras i helgen och bestämma när vi ska skriva papper. :)Åt med Maggan och gick sedan hem till Sanna och Kristoffer (Storgatan). Superfin lägenhet!Drack lite och hade trevligt innan vi gick till Skeppet, en pub nere vid hamnen. Mysigt ställe. Träffade Ante, Jan, Lucas, Camilla, Sofia, Henke och Tove. Satt ute och drack och snackade tills dem stängde.Jag och Sanna delade på en kanna cider - billigt!

Av nonstop - 13 juli 2006 22:51

SömnsvårigheterOmöjligt att somna igår.. tror jag låg vaken till 4 eller något.Imorse var jag ju då självklart supertrött, men vad gör man? Det var ju bara att kliva upp, göra sig i ordning och sticka iväg.10.30 lämnade jag Stockholm och var framme i Härnösand 14.45 När jag klev på tåget så satt det redan en äldre man på min plats. Jag berättade som det var, att numret på stolen matchade mitt nummer på biljetten. Gubben, söt som han var, frågade då om jag ville sätta mig på fönsterplatsen isället så att han kunde resa sig när han ville. Självklart!, sa jag och hoppade in. Man såg på honom att han ville prata med mig, men att han var osäker på om det var okej. Efter en liten stund började han berätta om sig själv. Trevligt, men lite påfrestande nä rman själv är skittrött och bara vill sova. När han bestämde sig för att gå och handla något i bistron sa jag att jag skulle försöka sova. Vilket jag också gjorde.. försökte alltså! Det var ju stört omöjligt! Började må lite illa.. gillar inte riktigt att åka baklänges.. och har man väl kommit på att man mår illa så går det ju definitivt inte att sova. *suck*Mannen var borta väldigt länge så jag lade upp mina ben på hans säte. När jag sedan tittade upp nästa gång satt han på andra sidan gången och pratade med en dam och hennes dotter. Jag skämdes lite, men låtsades inte om det och fortsatte rävsova med hörlurarna i öronen.När väl kom fram och hade hoppat av så såg jag inte skymten av Jim. Det började också regna till på köpet. Jag ställde mig i en busskur och kände mig väldigt förvirrad. Hade jag sagt fel tid till honom? Nä.. 14.45 Efter en liten stund fick jag ett sms: ”Jag är på väg! Puss” Jag drog en lättnadens suck när jag såg den röda kepsen på långt håll komma närmare. Mysigt att träffa honom igen! Vi gick i regnet hem till hans mamma på Högslätten (20 min. bara uppför!). *pust*Träffade hans mamma, Maggan, för första gången. Hade inte föreställt mig henne så! Åt tillsammans vid fem. Senare på kvällen tog vi en prommenad. Mysigt!

Av nonstop - 12 juli 2006 22:15

FödelsedagsmiddagInnan jobbet bokade jag biljett till Härnösand. Åker imorgon kl. 10.30 från stan. Jobbade sen från 12-18.Efter jobbet åkte jag och Carro och åt middag på en restaurang vid Trollbäckens centrum.. kommer aldrig lära mig vad den heter.. Silver.. nånting. Jag bjöd henne på födelsedagsmiddag eftersom hon inte fick nått packet. God mat!Kom just hem från henne nu.. Följde med dit efter middagen och kollade i Ikeakatalogen.. Jag hittade en bäddsoffa jag vill ha. Om jag ska hyra Irenes etta har jag nämligen bestämt att jag ska köpa mig en bäddsoffa. Det är en blå hörnsoffa.. skitfin!Btw.. gissa vem som kom in på jobbet idag!?! Min högstadie-kärlek! Han verkade lika chokad att se mig, som jag var att se honom.. Måste ha varit två år sedan vi sprang på varandra sist och då kändes det bara pinsamt att säga hej. Nu sa han "Du får ha det så bra!" när han gick förbi kassan.. *imponerad* Vi var ihop i typ två veckor eller nått på sommarlovet efter 9:an, men 'förhållandet' slutade inte så bra.. Sånt är livet!Vad mycket folk man ser när man jobbar i centrum.. som man inte brukar se/träffa annars.Nu ska jag packa det sista och sen lägga mig och titta på CSI.Natti natti!

Av nonstop - 11 juli 2006 23:43

Long time, no seeOnt i huvudet! Fick det precis nu.. tror att det är hettan! Har nog druckit för lite idag.. som vanligt!När jag hade tvättat färdigt och höll på att hänga kläderna ringde min mobil.. det var Annah, som jag gick gymnasiet med. Long time, no see! Hon frågade om jag kände för att hänga med till gropen och sola lite. Det var inte värst soligt, men kände för att följa med ändå. Låg där på hennes gula filt i flera timmar och snackade gamla minnen.. och teckenspråk. Och åt lite kakor :)Mycket trevligt!När jag kom hem hade jag planerat att börja packa.. detta gick dock inte så bra eftersom Jim loggade in på Msn strax efter. Pratade länge..:) Har missat honom flera gånger när han har varit inne.. Har fått sms ibland där det står typ "jag är inne på msn nu.. inte du :( " *suck*Äntligen samtidigt! Längtar efter honom.. bara 2 dagar kvar nu! *ler*Btw.. Danho funderar också på att åka upp. Kanske får sällskap, det vore trevligt!Jessica ringde när hon kom hem från jobbet och undrade om jag ville komma över och fika och se filmen från lördagens karaokefest.. (Peter sprang runt med filmkamera).Jag cyklade dit direkt!Ganska kul att se.. jag tyckte dock att vi kunde spola den biten där Niklas sjöng "jag blir hellre jagad av vargar" - fy!Man känner inte igen sin egen röst.. det är jättehemskt att höra sig själv! Tur att inte jag sjöng!Kom hem för inte allt för länge sen.. innanför dörren till mitt rum står det fortfarande en tom resväska.. Den ska jag försöka få ner nått i nu innan jag går och lägger mig.Natti!

Av nonstop - 10 juli 2006 23:33

Panna cottaIdag har jag jobbat igen.. supersegt! Ingenting att göra före rasten vid tre.. *suck* Vid fem kom L upp med en kartong piltillbehör som skulle märkas om. Jag hann nästan rödmärka allting i kartongen innan klockan blev sex och det var dags att gå hem. Den timmen gick jättefort!Pappa och A hämtade mig efter jobbet och så åkte vi ut till Notholmen och träffade Jessica. Efter en stund kom även Lena, Magnus och My ut. Vi åt först lite ost och kex för att sedan gå in på fikat med födelsedagstårta: Choklad och Kanel Panna cotta. God!Var kvar där till närmare kvart över tio innan vi drog oss hemåt.Supermysig kväll!Nu är det bara 3 dagar kvar till jag ska åka till Härnösand.. och då till det ständigt återkommande problemet: Vad ska man packa? och i vilken väska?Tur att jag är ledig imorgon så jag kan börja fundera på det. Måste nog tvätta lite också..Först sova! Natti!

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards