Alla inlägg under juli 2006

Av nonstop - 24 juli 2006 20:47

DatorabstinensMaggan väckte mig som överenstkommet vid 9.20 Gjorde mig i ordning och packade det sista innan jag väckte Jim och åt frukost. Sofia hämtade oss vid 10.45 och skjutsade ner oss till stationen. Jim vinkade av mig när bussen kom och jag åkte iväg 11.10 Bytte till tåg i Sundsvall ch var hemma här i Stockholm 15.30 Det gick snabbt för jag sov ganska mycket. Skönt att vara hemma men tråkigt att lämna sötnosen!Klockan är snart nio och jag har ännu inte börjat packa upp.. har suttit framför datorn och snackat med Carro och Emmelie på Msn, ringt Cissi.. pappa ringde och kolla om jag hade kommit hem.. och ätit mat.Nu ska jag vattna blommorna som jag har lovat och sen ska jag lägga mig framför tv:n. Kanske packa upp lite också, vi får se om jag orkar :)Imorgon ska jag träffa Carro. På onsdag eftermiddag ska jag träffa Cissi och antagligen sova hos henne. Spännande att få se deras lägenhet.Bye!

Av nonstop - 23 juli 2006 20:39

SoftaIdag har det inte hänt mycket.. Vi åt tidig middag eftersom vi inte hade någonting att göra.Sov lite middag.Titta på tv:n.Löste korsord.Spelade kort.Sen kom jag på att vi kunde ta en promenade och hämta min biljett till imorgon. På vägen ner till stationen började det åska.. men vi fick inget regna på oss.På vägen hem tyckte Jim vi skulle äta nått.. Jag föreslog kebabrulle på Briggens. Kom dit och beställde varsin.Herre gud! Jag brukar inte ätat kebabrulle och är därför inte en lika bra kebabkännare som Jim, men även han tappade hakan när vi fick in dem. Dem var minst 40 cm. Tänk er! Längre än en linjal.. Jag orkade halva!Synd att jag inte hade kameran med mig!

Av nonstop - 22 juli 2006 20:18

Fest igenNär vi ätit frukost gick vi ner till stan. Jim köpte en sladd och sen mötte vi upp Sanna utanför Systemet.. Det var kö utanför! De släppte in som när det är fullt på krogen. Går två ut får två gå in.. aldlrig varit med om något liknande. vi kom in 10 min. före stängning. *pust* Köpte det vi skulle ha och gick sedan upp och lämnade det hos Sanna & K. Jag hade ju planerat att åka hem imorgon, men det visade sig att det inte fanns några sista-minuten-biljetter kvar.. vilket gjorde att jag bestämde mig för att åka måndag förmiddag. Orka sitta på en buss över 6 timmar.. nej! Måndag får det bli!Gustav och Josefin frågade om vi ville med och bada vilket kändes väldigt lockande i den stundande hettan. Åkte förbi vid Maggan och hämtade upp åra saker och sen åkte vi till Stigsjöbadet. Jag, Sanna och Josefin bestämde oss för att känna på vattnet direkt. Det ilade i fötterna så fort jag nuddade vattenytan. Oj oj oj. kan inte vara mer än 15 grader, utbrast jag.Kom nu så badar vi, tyckte båda S & J. Galningar!Killarna hoppade i från bryggan och började direkt leka vid flotten som fanns en bit ut. Josefin och Sanna gick med bestämde steg ut och doppade sig. Jag stod kvar på land och kände mig fånig. Men det var ju svinkallt. Efter en stund tog jag av mig till bikini och gick ut till knäna.. kändes som benen domnade bort direkt. Usch! Kom nu! Viftade tjejerna åt mig medan de simmade ut en bit. Jag tog ett steg till, sedan två steg tillbaka.. så höll jag på i säkert 15 min. Då tröttnade Sanna och Josefin och tänkte komma och krama mig och sedan stänka vatten på mig. Jag hade då kommit till midjan och bestämde mig då för att doppa mig på egen hand. *buuuurrrrr* Megakallt! Var i en liten stund och tog en kort simtur innan vi gick upp. *stolt att jag badat*Fick skjuts hem lagom till middagsdags. Gjorde oss sedan i ordning och gick iväg. Gick förbi vid S & K och hämtade våran dricka och gick tillsammans med dem till Stina där vi var bjudna på förfest. Fick äntligen träffa tjejen som så många säger att jag är lik. Lisa heter hon. Vi tyckte dock inte vi var så lika i verkligheten. Möjligtvis på vissa bilder.De flesta ville gå ner på stan vid elva. Då gick jag, Sanna, Josefin och Sandra med Sofia upp till deras lyxiga penthouse våning och drak ett glas vin till.. sen gick vi ner till öl-tälten. Hamnade som vanligt i O'Learystältet där det fanns flesta döva samlades.Jag var ganska nykter och Jim var väldigt full. Inte bästa kombinationen kanske.. men men..Jag och Lisa - är vi lika?

Av nonstop - 21 juli 2006 22:02

LunchdateHar sovit länge varje morgon, men imorse var jag tvungen att ställa klockan. Hade nämligen betämt lunchdate med Britta klockan 11.30 Träffades vid caféet som ligger mittemot Skeppet, men bestämde oss för att äta istället. hamnade på Rutiga duken där jag åt Faijtas och hon vegetarisk Enchilada. Mycket trevligt! Jim kom dit lagom till Brittas lunch var slut och vi skulle skiljas åt. Vi gick då upp till hans syster efter att han äntligen förstått att han var tvungen att raka av sig håret. Supersnyggt blev det! :)När vi ätit med Maggan gjorde vi oss i ordning. Jan kom och tog en öl med Jim medan jag gjorde mig i ordning. Sedan gick vi tillsammans till Sanna och Kristoffer. Vi var en hel drös som förfestade: Sanna, Kristoffer, jag, Jim, Josefin, Gustav, Sandra, Lucas, Irene, Stina, Camilla, Kristoffers bror Henrik och Henriks 3 kompisar. Fullt hus! *saknade mina Vv-tjejer!*Kom inte ut förrän vid tolv.. då vi gick till O'Learystältet och slog oss ner vid Britta och Andy m.fl När området stängde gick vi till Minikrogen och beställde mat innan vi åkte taxi hem.Jim, Lucas och JanHela tjejgänget: Sandra, jag, Irene, Josefin, Camilla, Stina och Sanna

Av nonstop - 20 juli 2006 19:57

KlädbristEftersom jag egentligen skulle åka hem igår så hade jag typ inga rena kläder kvar, vilket gjorde att jag var tvungen att tvätta idag. När Maggan var färdig körde jag mina kläder. Bra bra!Sanna ringde på förmiddagen och bad om en uppdatering av gårdagskvällen. Jag fyllde i de bitar som hon inte mindes :) och skrattade lite åt vad hon gjorde *hemligt* Hon frågade också om vi ville komma och kolla på film på kvällen. Lät som en jättebra idé!På eftermiddagen ringer hon och säger att det blir fest istället eftersom Stadsfesten har invigning ikväll. När vi hade ätit gjorde vi oss i ordning och sen gick vi dit. Irene, Eilina, Stina, Josefin, Gustav, Sandra och Lucas kom också dit. Jag kände inte för att dricka så jag körde nyktert hela kvällen. Några kom iväg ut vid tolv och vi andra närmare ett.. då var alla uppträdanden och allting slut och öltälten stängde klockan ett. Samlades igen på Skeppet och hade trevligt där tills de stängde.

Av nonstop - 19 juli 2006 19:45

Trevligt sammanträffandeSkulle egntligen åkt hem idag, men blev övertalad att stanna över helgen ocksåNär vi hade ätit frukost och slöat en stund vandrade vi ner till stan. Jim kände för att äta lunch på Big Boy, vilket också Sanna, Kristoffer, Josefin, Gustav, Ante och Jan också gjorde uppenbarligen. När vi ätit färdigt och suttit och snackat en stund skulle dom andra åka och bada. Vi gick först på systemet och sedan hem till Jims syster Sofia. Jag lånade internet en snabbis och försökte sedan övertala Jim att Sofia skulle få klippa honom. Han gick med på att ta bort polisongerna och det långa i nacken. Alltid något!Vi fick låna Sofia och Niklas bil för att hinna åka hem och äta och fixa i ordning oss innan vi skulle vara hos Irene i lägenheten kl. 20. Skrev kontrakt och tittade runt. Fick se förråd och tvättstuga, plus att vi gick i geonom vad hon kommer att ta bort och vad hon lämnar kvar. Vi var bjudna till Sanna och Kristoffer på fördrink så vi åkte och lämnade bilen och gick sedan upp till dem. Gustav och Josefin var också där så vi hade en liten 'parkväll' :) Mysigt!Träffade sedan Sandra, Tove, Sofia, Camilla och Stina på ”Appo”, Gamla Apoteket. Drack och dansade tills de stängde. Sanna och Josefin dansar i fönstret :)

Av nonstop - 19 juli 2006 17:28

Ändrat datumSkulle egentligen åka hem idag, men jag är kvar i Härnösand.Stadsfest till helgen och ikväll ska jag skriva kontrakt på lägenheten.Uppdaterat er mer när jag kommer hem på sön.Bye!

Av nonstop - 18 juli 2006 22:37

Frisk luftIdag blev vi hämtade vid ett av Mats (Jims syster Lindas man) med båt. Åkte sedan ut till Lungö där de har en stuga. Fikade och firade Josefin som fyllde 12 år. Spelade vollyboll på deras hemmafixade bana på stranden och fick sedan skjuts tillbaka. Åt middag och tog oss en tupplur. Lugn kväll framför tv:n.Jim och Sofia i båtenKillarna som fortsatte spela Vollyboll

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards