Alla inlägg under juni 2006

Av nonstop - 14 juni 2006 18:27

Soligt på förmiddagen, men en inkommande regnskur vid två-snåret..Inatt när jag skulle gå och lägga mig såg jag att jag hade fått sms från Martina. Hon fråga om jag ville följa med henne och syrran till Oxnö idag. Självklart!Blev upphämtad vid 9.05 *gäsp* Väl ute på Oxnö fick vi bergsklättra för att komma till den berghäll som Malin hade bestämt sig för.. synd att man tog flippfliopps på sig :/Vid 9.30 hade vi lagt oss till rätta. Hav så långt ögat nådde.. mys! (Vattnet var dock fullt med pollen runt våra klippor vilket inte var lika mysigt..) Det fläktade precis lagom mycket.. så där så man slipper ligga och vara svettig. De hade med sig pastasallad som vi åt till lunch.Vid 13.30 orkade vi inte längre och så såg vi att molnen började komma närmre, så då packade vi ihop och åkte och köpte glass.Lagom till vi kom hem och skulle duscha började det regna ute. Bestämde oss för att ta en sväng till Farsta centrum när vi hade fräschat upp oss.. Kände att jag var lite för seg för att titta på kläder, plus att man ändå inte har några pengar. Men malin hittade en fin klänning. Fikade/åt med Jessica när hon hade rast och sen drog vi oss hemåt igen. Frågade om Martina ville ha sällskap hem, men hon hade tänkt sova en stund så nu sitter jag här.. och är lite halvt rastlös. Vag gör man när det regnar ute och alla vänner är upptagna? Jag kanske också borde sova lite.. sov bara 6,5 timme inatt eftersom jag fastnade framför CSI Miami när jag väl hade gått och lagt mig.Kanske hörs senare..Hej så länge!

Av nonstop - 14 juni 2006 00:21

Västanvikaren man aldrig glömmer!Nu har hon skaffat sig en blogg.. Äntligen! Jag förstod att denna dag skulle komma.. nej då..Men kul i alla fall att du joinat klubben!Välkommen!Love you.. Puss på dig!wolfchild

Av nonstop - 13 juni 2006 22:54

Längtar bortHur fint väder som helst idag! Ändå har jag knapt varit utanför dörren. Har dock spenderat stor del av dagen på balkongen. Tog med mig tidningar, vatten och lite annat ut. Ibland var man tvungen att gå in och svalka sig.. det märks nästan inte att det fläktar eftersom man är så instängd. Imorgon ska jag nog nå ner till stranden. Eller åka till farsta och kolla lite i affärer.. beror på vädret. Hörde att det kanske kommer lite regn.. *hoppas inte*All tvätt är fixad nu också.. har sprungit i tvättstugan sedan fyra. Massor med tvätt från Leksand och så pappa & A's också. Men nu är allting fräscht!Jim hotade i ett sms idag att han skulle få mig att bada när han kommer hit.. Vi får väl se hur det blir med den saken. Jag är inte så mycket för att bada.. Förutom vid Jennys landställe.. där är det supermyigt!Undra om jag hittar dit.. var där förra sommaren flera kvällar, men det är krånglig väg att gå :/Ringde nyss min moster och grattade henne på födelsedagen.Vi pratade ganska länge. Ska försöka styra upp nått till torsdag. Eftersom jag kommer upp kanske de ska vänta med tårtan till åtta så jag hinner vara med.. :) Mys!Hon berättade också att de hade varit med om min kusins första fylla.. Han fyller 17 i höst. Jag förstår inte riktigt hur han hade tänkt. Min moster skulle hämta honom nere på stan. (Trodde han att hon inte skulle märka att han hade druckit eller?) Det lustiga var att de var tvugna att stanna flera gånger efter vägen för att han var tvungen att spy. Hehe.. stackarn! Ibland är det lite jobbigt att min släkt är som den är.. alla vet allting innom 24 timmar om det hänt något.. men ibland är det roligt! Typ vid sånna här tillfällen.. :)Längtar bort härifrån.. Längtar till torsdag (Ludvika)! Speciellt när man stör sig på dom man bor med. Har varit halvirriterad på pappa hela dagen. Han är precis överallt.. man får inte vara i fred i en sekund.. lägger sig i hela tiden. Jag blir så trött! Och här ska man bo fram till augusti.. Drygt!Skulle vilja hitta en bra lägenhet så att det är klart.. men det är svårt! Hoppas det löser sig iaf.Kollat dubbelavsnitten av Grey's Anatomy, nu är det Seinfeld.. det var länge sen!

Av nonstop - 12 juni 2006 22:56

29 i skuggan, 35 i solen- Kommer du och äter frukost med mig?, hör jag pappa ropa halv tio. - Ja, jag kommer.., fick jag sömnigt fram.Usch va jobbigt det är att kliva upp när man känner att man skulle kunna sova i fem timmar till. Han har hjälpt mig fixa i ordning alla grejjer vi hämtade igår. Nu har jag kläder och dom nödvändigaste prylarna här uppe hos pappa.. det är det viktigaste! Resten vill jag inte ens tänka på.. Så småning om ska vi ta i tu med mitt förråd. Ta ut allting och rensa.. vad ska med upp till Härnösand?, vad ska slängas? och vad ska vara kvar? Och alltid när pappa är med och ska göra nånting så ska det gå så fort.. man hinner inte ens tänka.. plötsligt så står alla kartonger på en hög och man vet inte alls var nånting är.. Jag är rädd för att det blir så då också.Nu måste jag sluta tänka på packning och kartonger och flytt..!Träffade Carro idag.. När hon hade kommit hem från jobbet och ätit så tog vi en långprommenad. Runt nere vid sjön och sen bort till McDonals vid Coop. Där tog vi en paus och satt och snackade med två av hennes kompisar länge. Sen gick vi hemåt. Känns i fötterna att man gått en bit.. Tror att de är ovana :)Kul i alla fall att få en uppdatering vad som hänt och så.Skulle höras i veckan och kanske hitta på nått..Vad ska man hitta på imorgon då?Jag tror jag ska kolla om någon av frisörerna i närheten säljer nån Gama plattång. Eller kanske höra om Patrik vill äta lunch med mig.. Vill träffa Martina och Cissi också, men alla jobbar ju utom jag så allting måste hända på kvällen. *suck*Vi får se. Har bestämt att jag ska sova ut i alla fall. Första dagen på mitt sommarlov! :)Har precis beställt biljett till Ludvika. Åker på torsdagkväll.. Malin är ledig på fredag så då ska vi hitta på nå kul förhoppningsvis :)Undrar hur det blir på lördag (möhipppan)..?! Hörde nått om at hon skulle flya flygmaskin.. Det blir spännande!Fick veta också att Ludvikafesten är samma helg som bröllopet, vilket betyder att vi kan vara med på den på fredgen! Jag har aldrig varit med så det blir spännande!Pratade med Jim idag på Msn.. försökte komma fram till när jag kan komma till Härnösand.. men det är svårt. Skulle vara kul om han kom hit också! Vi bestämde ingenting, men det lutar åt att jag åker 5-9 juli eller efter den 12 juli. God natt allihopa! Sov gott!

Av nonstop - 11 juni 2006 22:59

Gråten i halsenIdag har jag och pappa kört tur & retur till Leksand för att hämta alla mina saker.Nu är det verkligen definitivt att det är slut. Det var skitjobbigt att åka därifrån. Jag kände gråtklumpen i halsen.. Känns lite löjligt ändå. Man kan ju åka tillbaka om man vill. Men det är ändå där man har bott i ett år nu och där man har sin 'vardag'. Alla rutiner.. borta! Alla kompisar splittrade.. Ume, Bollnäs, Härnösand, Göteborg, Skövde.. Jag ville vara kvar! Men det ville inte pappa.. han tyckte vi var jätteduktiga som vara klara på mindre än en timme. Åkte kl. 11 hemifrån och var tillbaka vid 21.30 Har nu fixat in alla lådor i en lokal och ska rensa nu i veckan. Jag har fått en garderob (hos pappa) att hänga kläder i... jag har dock mycket mer kläder än så har jag kommit fram till.. Orkar inte ta tag i det idag!Känner mig helt slut.Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om.. Låg och funderade på hur det blir till hösten.. Tänk om jag inte hittar nån lägenhet.. Tänk om jag inte trivs.. Vad händer då? Nej, nu tar vi en dag i taget!Jag, pappa och Jessica satt och snackade om sommaren idag. Jag har kommit fram till att jag kommer vara borta nästan varje helg. Jag är helt uppbokad.. Det kanske var tur att ag inte fick mer jobb, då hade jag inte hunnit med allt jag ska göra. Det börjar redan nu till helgen när jag ska upp till Ludvika på möhippa.. Sen är det midsommar, sen är det bröllop.. så där håller det på. Plötsligt är det 14 augusti och då ska man börja skolan igen.. *suck*Nu går jag och lägger mig!Imorgon ska jag börja rensa mina saker.. både dom jag tog med mig hem idag och de jag har i mitt förråd.. usch! Längtar inte!God natt!Tänker på er allihopa! Ni betyder mycket för mig!

Av nonstop - 10 juni 2006 23:40

Sverige - Trinidad & TobagoVid 17.20 kom jag till Jessica och Daniel.. mötte Martina och Robin utanför porten. Trevligt att komma dit tillsammans!Tacos till middag och sen började matchen. Supertråkig match.. Vi satt mest och pratade.. det hände ju inte så mycket. Slutade 0-0.Nästa match var vi tjejer ännu mindre intresserade av, så vi hamnade i köket där vi kollade på kort och snackade gamla minnen. Mysigare än att sitta på helspänn i en soffa och titta på massa svettiga killar som springer fram och tillbaka.Hade Sverige vunnit fanns det planer på att jag, Martina och Robin skulle åka in till stan och möta upp några från deras jobb.. men som tur var (känner jag nu i efterhand) så slapp vi det. Många kände inte för att gå ut när det gick så dåligt för Sverige. Imorgon åker jag och pappa upp till Leksand och häntar mina saker. Hoppas det går smidigt.. så att vi slipper krångel.Jim lånade Sannas mobil och skrev till mig ikväll.. sötnos!Snart läggdags - god natt!

Av nonstop - 10 juni 2006 15:49

Sms-torkaIdag har man kunnat sitta på balkongen och sola sedan man gick upp.. det har jag dock inte orkat eftersom det blir aldeles för varmt när det inte fläktar nånting. Pappa och Agneta åkte just in till stan för att träffa Lage, Daniel, Niklas och Jessica. De skulle gå till Eken vid Slussen för att se om det gick att sitta där och se på VM.Jag ska hem till Jessica ikväll.. Martina och Robin kommer också. Vi ska äta och se matchen.. Tror Martina sa något om att gå ut om Sverige vinner.. vi får väl se hur det blir.Har inte fått nå mer sms från Jim :( *väntar*Hoppas vi kan höras imorgon på nått vis.Puss och Kram

Av nonstop - 9 juni 2006 01:14

Fader vår, som är i himmelen...Intensiv dag. Var ute och plockade kistblommor innan vi gjorde oss i ordning och åkte iväg. Träffade släkt och vänner till Agneta utanför kyrkan. Fick gå in före cermonin och ta bilder på kistan och alla blommor. Superfint!De hade bestämt att man inte skulle ha svarta kläder vilket gjorde det till en mer ljus och 'lättsam' begravning. Lättsam var det ju självklart inte.. Alla grät floder (minnen av mamma och hennes begravning kom upp i huvudet vilket gjorde det ännu jobbigare), men cermonin var jättefin och prästen var stillsam och hänsynsfull.Efter cermonin fikade vi i en annan del av kapellet.Senare åt vi middag på en Grekisk restaurang. 21 personer.Trevlig middag med mycket prat om gamla minne.Senare på kvällen åkte hälften hem och resten följde med hem till Lena (Agnetas lillasyster) för att fortsätta den mysiga sommakvällen.Nu är jag helt slut. Det har verkligen tagit på krafterna nu i två dagar. God natt!

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2006 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards