Alla inlägg under maj 2006

Av nonstop - 27 maj 2006 00:59

Det snurrar i huvudetMina eviga funderingar..som aldrig slutar någonstans utan alltid rinner ut i sanden. Varför ens fundera över något om man ändå inte kommer fram till något?Mitt liv känns ganska förjävligt för tillfället. Har för mycket att tänka på, vilket gör att min hjärna istället stänger allt ute. Hur ska man göra för att lösa problemen om hjärnan.. eller om det är hjärtat.. säger Stopp?Jag vill inte ens tänka på att jag flyttar hem om två veckor. Vill inte tänka på att jag inte kommer träffa Vv-kompisarna på hur länge som helst.Vill inte tänka på hur det blir när man flyttat in hos pappa igen.. panik!Vill inte tänka på hur jag ska kunna lösa det med ekonomin under sommaren.Vill inte tänka på hur det blir till hösten.. Med lägenhet.. Med skolan.. Med Jim.. Med kompisarna.. Med pappa.. allting!Ändå kommer dessa tankar upp tusen gånger dagligen.. och vad gör jag.. jo jag försöker automatiskt tänka på någonting annat.Jag har nog alltid gjort så här.. pressat undan allt jobbogt.. Tänk om jag någon dag plötsligt släpper på spärren.. vad händer då?Vill inte ens tänka på det.. se! Nu är vi där igen!Inte konstigt att man drömmer konstigheter på nätterna när man inte bearbetar saker på dagarna.. Hoppas jag drömmer nått vettigt inatt som får mig att förstå hur jag ska hantera mina nuvarande funderingar..Sweet dreams

Av nonstop - 26 maj 2006 23:16

HäktetSuperseg dag.. När jag hade gått upp och ätit frukost messade jag Cissi och frågade vad hon hade för sig. Hennes dag bestod att av att plugga till teoriprovet. Själv hamnade jag framför datorn.. Det enda vettiga jag gjorde fram till fem var att ringa några butiker och fråga om de behövde någon personal till sommaren. Självklart inte.. alla har ju redan sommaren fixad!Carro meddelade att förfesten började halv sju. När jag hade gjort mat, ätit, duschat och gjort mig i ordning var klockan närmare sju. När jag precis gick ut genom dörren ringde hon och undrade var jag var.. Jag kommer, jag kommer.När jag kom dit var det bara Ellen som hade kommit. Sen kom Tessan. Senare kom också 'Fiffi' och en till tjej som jag inte hajjade namnet på. Stämningen blev genst lite tryckt.. det var nånting som inte stämde. Snart var det alvarliga snack i köket.. *suck* Fjortisstil.. jag blir så trött!Jag och Tessan fick nog i förtid. Vi hade annars tänkt gå när resten skulle åka in till krogen (ett gay-ställe som heter Häktet).. men vi orkade inte vara kvar.. Vi var som två hjul under den femte vagnen :)Nu har jag precis kommit hem.. känner inte för att vara här idag. Hade hellre legat i soffan på Kruth med kinden mot Jims bröst och tjejerna runt omkring mig!Miss you guys!

Av nonstop - 26 maj 2006 12:54

http://www.tecknocats.com/Hittade just en hemsida. Det är två tjejer som kallar sig TecknoCats och som uppträder med sånger på teckenspråk. Kollade filmerna de hade på hemsidan.. Den första var bara pinsam tycker jag, den andra var ok.Kollade gästboken också.. Det är tydligen många som tycker att de är duktiga...Vad tycker ni?

Av nonstop - 26 maj 2006 02:07

Poppis eller hatadLyssnar ännu en gång på den mest poppulära låten just nu: Boten Anna. Bäst!Tänker på mina Kruth-tjejer när jag hör den!har nu också influerat kopisarna här i Stockholm så att de har fastnat för den... hihi..Vissa hatar den dock. Tex. Jessica :) Sorry tjejen!Här har vi texten:Jag känner en botHon heter Anna. Anna heter honoch hon kan banna, banna dig så hårtHon röjer upp i våran kanal.Jag vill berätta för dig att jag känner en bot.Jag känner en botHon heter Anna. Anna heter honoch hon kan banna, banna dig så hårtHon röjer upp i våran kanal.Jag vill berätta för dig att jag känner en bot,som alltid vaktar alla som är här,och som ser till att vi blir utan besvär.Det finns ingen take-over som lyckas.Kom ihåg att det är jag som känner en bot.En bot som ingen ingen annan slårOch hon kan kicka utan att hon fårHon gör sig av med alla som spammarJa ingen kan slå våran bot- Ready for take-off- Are you ready?Jag känner en botHon heter Anna. Anna heter honoch hon kan banna, banna dig så hårtHon röjer upp i våran kanal.Jag vill berätta för dig att jag känner en bot.Då kom den dagen jag inte trodde fannsDen satte verkligen kanalen ur balansJag trodde aldrig att jag hade så felMen när Anna skrev och saJag är ingen botJag är en väldigt, väldigt vacker tjej,som nu tyvärr är väldigt främmande för mig.Men det finns inget som behöver förklaras..för i mina ögon är hon alltid en botHon heter Anna. Anna heter honoch hon kan banna, banna dig så hårtHon röjer upp i våran kanal.Jag vill berätta för dig att jag känner en bot,som alltid vaktar alla som är här,och som ser till att vi blir utan besvär.Det finns ingen take-over som lyckas.Kom ihåg att det är jag som känner en bot,en bot som ingen ingen annan slår,och hon kan kicka utan att hon får.Hon gör sig av med alla som spammar.Ja, ingen kan slå våran bot!- Ready for take-off-Are you ready?

Av nonstop - 25 maj 2006 23:43

Röd dagRegnigt och kalltHade totalt glömt att pappa och Agneta var lediga idag.. Hörde att de började stöka med frukost vid 10 men då orkade jag inte gå upp. Somnade om och gick upp vid 11 istället. Skönt att sova ut!När jag gjort mig i ordning och pratat med Carro om planerna för kvällen hörde jag med Patrik om han fortfarande hade planer på att leta jeans. Vi gjorde sällskap till centrum och drog en shoppingrunda. Jag hittade en kjol till avslutningsfesten och en scarf till min nya klänning! *nöjd* Patrik hittade inte bara jeans, som han var ute efter, utan också en snygg skjorta. Bra bra!Vid fem åt jag middag med far min. Vid halv sju var jag, Jessica, Daniel, Martina och Robin bjudna hem till Carro på fika. Martina och Robin kunde inte komma tyvärr.. men jag får träffa dem på brännboll/grillkvällen på lördag i alla fall. (Har hört att döva killen på deras jobb kanske kommer dit också.. intressant..)Kom hem för en stund sen.. Trodde Jim skulle vara inloggad, men det var han inte :(Har dock snackat med Emmelie.. Våran lilla Chatt-maja! :)Nu är det snart Sex and the city!Sen är det nog läggdags..

Av nonstop - 24 maj 2006 17:23

StormväderLeksand - Stockholm: Vi (Erik, Razvan, Seija och jag) åkte från skolan direkt efter lunch. Till en början 'lyssnade' jag på när Razvan berättade om sina planer inför sommaren.. När har var färdig med det orkade jag inte hålla ögonen öppna längre. Gjorde iordning mp3-spelaren och blundade.Sov minst 2 av de 3 timmar det tog att köra till Stockholm. Vaknade till ibland när Erik tvärnitade inför någon rondell eller när man har så ont i nacken att man måste lägga huvudet åt andra hållet.. Men det var skönt att sova! Både igår morse och nu imorse har jag varit jättetrött när klockan ringer.. Jag och Seija hoppade av vid centralen. Enligt mina beräkningar skulle jag lagom hinna köpa ett åkkort och sedan hinna med 22-över-tåget. Det var dock väldigt många före mig i kön till SL Center. *suck* När jag väl hade fått mitt kort och rusat upp på perrongen så ser jag tåget åka iväg. *megasuck* Fick ta nästa tåg istället då!Nu har jag precis kommit hem till far.Ska nu göra mig lite mat, sen betala en räkning och ringa Carro.Hoppas alla andra kommer hem ordentligt också!Kram på er!

Av nonstop - 23 maj 2006 23:06

Studiebesök: Jobs HandtryckVi hade lektion fram till 10-rasten. Efter rasten prommenerade vi till Jobs Handtryck i Västanviks by. Kl. 11 började vår guidade tur. Bodil och Margareth berättade att de inte hade fått någon tolk till studiebesöket och frågade om det var några av oss som ville ställa upp. Josse börade tolka. Det funkade jättebra. Jag tog över efter henne. Spännande! Svårt men roligt! Björn tog över efter mig. Sedan Ida. När hon tyckte att det räckte var det inga fler som ville prova. Då gick jag upp igen. Fungerade mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Självklart missar man ju saker och kommer på vad man kunde ha gjort bättre, men jag är nöjd. Hoppas Maggan och Bodil är det också. Bättre att vi försöker än att de knappt förstår någonting.Efter lunch var det friskvård. Jag, Emma, Emmelie och Josse åkte hem till Emma och parkerade bilen. Gick sedan in till stan. Fixade några ärenden och sen fikade vi på Siljans konditori. Sen tillbaka till skolan.Jag duschade och gjorde mig i ordning. När Jim var klar bad han Petter köra oss till stan. Vi åt Black and White på Bosporen. Gott och mysigt!Tillbaka vid åtta. Satt och snackade med tjejerna en stund och sen försökte jag packa. Jag kom en liten bit på väg innan jag gav upp lade mig vid Jim i soffan och somnade till X-men.God natt!

Av nonstop - 22 maj 2006 17:07

Tolk 2 ska på studiebesökIdag träffades vi 8.30, delade upp och i olika bilar och körde i karavan till Falun. Jag körde Emmelies bil. Vi (Jag, Emmelie, Josse, Helena och Emma) sjöng och hade mysigt hela vägen.10.20 började vår guidade tur runt på Carl Larsson gården. Fick se de flesta rummen och höra lite historia. Det var mycket mindre än vad jag föreställt mig. Imponerad av tolken som teckentolkade till de döva lärarna. När turen var färdig fikade vi ute i solen innan vi åkte tillbaka till skolan.Efter lunch hade vi Liv. Avläsa videoband (2 ggr) när någon berättar och sedan taltolka in på diktafon. Svårt men kul!På kvällen var det proppat med folk i Allrummet. Tjejerna invaderade soffan vid åtta för att se Big brother-finalen! Jag tyckte det var lite långrandigt med ett 2 timmars-program, men men.. Jessica vann! Stackars Ragger!Men grattis iallafall!Natti!

Presentation

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2006 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Bilder

  

 

 

 

 

 

 

 

  

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Skapa flashcards